Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مشاور معاون خدمات و محیط زیست شهری شهردار مشهد گفت: با توجه به برخی مناسبات و حضور میلیونی زائر در ایام خاص ضرورت دارد تمهیدات لازم در خصوص تخلیه فضای حرم مطهر و مجموعه اطرف حرم در مواقع بحران مدنظر قرار گیرد.

محمدرضا مسعودی، امروز ۱۸ دی‌ماه در نشست‌ گفتمان توسعه شهری که با موضوع نقد و بررسی طرح تفصیلی پیشنهادی برای بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به ابعاد زیست محیطی و خدمات شهری بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی در خصوص انتقاد از برخی موارد طرح تفضیلی بیان کرد: از دوران گذشته محدوده اطراف حرم مطهر رضوی به عنوان یک منطقه و بافت مسکونی بوده که جمعیتی محدود را نیز در خود جای داده و شبکه معابر آن متناسب با تعداد ساکنان منطقه بوده اما در حال حاضر با بارگذاری که تا شارستان صورت گرفته این شبکه معابر دیگر پاسخگوی نیازهای این بحث از نگاه پدافند غیرعامل و خدمات ایمنی نیست و شاید نیاز به تجدید نظر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسعودی عنوان کرد: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت که به لحاظ پدافند غیرعامل مورد توجه است موضوع تخلیه فضای حرم مطهر و مجموعه اطرف حرم در مواقع بحران است. با توجه به اینکه در مناسبت‌هایی چون عید فطر، نماز جمعه، مراسم تحویل سال و سخنرانی مقام معظم رهبری ما شاهد حضور بیش از ۱.۵ میلیون نفر جمعیت در این نقطه از شهر هستیم لذا طبیعتا باید تمهیدات لازم برای تخلیه این جمعیت در مواقع بحرانی حتما مدنظر قرار گیرد که در طرح قبلی بخشی از این موضوع مرتفع شده بود اما با تقلیل پیاده‌روها و باغ‌راه‌های منتهی به حرم مطهر این نگرانی احساس می‌شود که شاید در مواقع بحران پاسخگوی نیاز آن جمعیت نباشد و حادثه‌ای مشابه حادثه منی اتفاق بیفتد.

مشاور معاون خدمات و محیط زیست شهر شهردار مشهد تصریح کرد: به‌تبع این بحث پرداختن به موضوع نفوذپذیری به داخل بافت جهت امدادرسانی در مواقع بحران و حادثه باید مد نظر باشد، این در حالی است که فضای مناسب برای امدادرسانی وجود ندارد که متاسفانه در این محدوده شاهد معابر کم‌عرض و باریک و پلاک‌هایی فاقد دسترسی مناسب برای امدادرسانی هستیم چرا که این بروز حوادث خبر نمی‌کند.

مسعودی بیان کرد: طبق طرح قبلی فضای سبز در این محدوده پیش‌بینی شده است یکی از موضوعات مهم در مدیریت شهری این است که نگهداری فضای سبز خورد ریز هزینه بر است، ضمن اینکه یک فضای تنفس‌گاهی مورد نیاز است اما بر خلاف طرح قبلی و طبق طرح جدید این فضا کوچک‌تر شده که به لحاظ مدیریتی هم دچار مشکل هستیم لذا ناامنی در این فضاها وجود دارد و امکان مدیریت کامل بر این فضاها میسر نیست.

وی عنوان کرد: با توجه به مسئله جمع‌آوری زباله و دفع آب‌های سطحی مسئله دیگر در طرح جدید، عدم نفودپذیری و عرض کم معابر جهت پشتیبانی خدمات شهری است. همچنین توجه به الگوی شهرسازی مناسب در ارتباط با جریانات هوا و میکرو اقلیم منطقه در بارگذاری و جرم‌گذاری کاربری‌ها باید مدنظر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مواقع بحران حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان

مدیر مرکز مدیریت بحران کاشان از حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در روستای سادیان خبر داد و گفت: ۸۰ راس دام سبک تلف شد. - اخبار استانها -

هادی کاشانی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به حمله گرگ به گوسفندان در روستای سادیان، اظهار داشت: این اقدام طی دو مرحله انجام شد و 80 راس دام سبک مورد حمله حیوانات وحشی قرار گرفتند.

وی ضمن اشاره به اعزام اکیپ عملیاتی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان به روستای سادیان افزود: اکیپ‌ اعزامی به روستای سادیان از توابع شهرستان کاشان با هماهنگی مدیریت بحران اقدامات پیشگیرانه مانند واکسیناسیون، دفن بهداشتی و قرنطینه دام‌های موجود اقدام شد.

مدیر مرکز مدیریت بحران شهرستان کاشان ضمن اشاره به ارائه آموزش‌های لازم به دامداران توسط محیط زیست ابراز داشت: مقرر شد محیط زیست با همکاری محیط بانان و عوامل بومی نسبت به رفع خطر و زنده‌گیری اقدام کنند.

وی ضمن اشاره به علت وقوع این حادثه در روستای سادیان گفت: کمبود منابع آب و فقر پوشش گیاهی در منطقه حفاظت شده قمصر برزک علت وقوع چنین حادثه‌ای است چراکه حیوانات وحشی به دلیل این کمبودها به مناطق شهری و روستایی ورود می‌کنند.

6 نفر بر اثر حمله گرگ در اردستان مصدوم شدند

کاشانی‌نژاد با بیان اینکه لازم است دستگاه‌های متولی تمهیدات لازم را بیندیشند، تصریح کرد: اداره محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان کاشان باید تمهیدات لازم را باید بیندیشند تا در این زمینه شاهد ووقوع چنین حوادثی نباشیم.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • ۱۸۲ کارمند آنروا در غزه کشته شدند
  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه
  • تمهیدات اتوبوسرانی برای مسابقه فوتبال بین پرسپولیس و سپاهان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه