Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، سعید اوحدی امروز سه شنبه هنگام سفر به گرگان در جمع مسوولان استان گلستان اظهار داشت: مادر این شهیده گفت که خبرنگاران آن رسانه تلاش بسیاری برای تحریک وی به منظور بیان سخنانی علیه جمهوری اسلامی انجام دادند اما موفق نشدند.
 
وی گفت که این سخنان را برای اولین بار و با اجازه مادر شهیده نازقلچی علنی می کنم تا به همگان ثابت شود شیعه، سنی، فارس، ترکمن و دیگر اقوام و مذاهب ایران تردیدی در ضرورت استقلال و مقاومت نظام جمهوری اسلامی در برابر توطئه دشمن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: همچنین همسر یکی از بازماندگان حادثه منا که ساکن شهرستان گنبدکاووس است ساعاتی قبل از سفر خانواده این جان باختگان برای دیدار با مقام معظم رهبری در سال ۹۵ زمانی که متوجه شد در اتوبوس جایی برای او باقی نمانده با گریه و التماس از من خواست وسیله تردد او به تهران را فراهم کنم چون آرزویش دیدار با رهبر معظم انقلاب است.
 
اوحدی این رفتارهای اهل سنت استان گلستان را نمونه ای از انسجام و اتحاد مردم ایران و دلدادگی آنها به نظام دانست و تاکید کرد که گلستان یکی از نمونه های بازر و عینی وحدت اقوام و مذاهب در کشور است.
 
در فاجعه منا که روز عید قربان سال ۹۴ رخ داد، ۴۹ حاجی از استان گلستان جان خود را از دست دادند که اغلب آن ها ترکمن و اهل سنت بودند.
  شهیده نازقلچی که یکی از سه فرماندار زن ایران بود؛ در فاجعه منا در عربستان سعودی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
 
نازقلچی متولد ۱۳۵۳ دانش آموخته دو رشته علوم تربیتی (شاخه مدیریت و برنامه ریزی) و حقوق قضایی در مقطع کارشناسی بود.
 
نازقلچی موفق به دریافت لوح سپاس از دفتر رهبر معظم انقلاب به سبب ارسال مقاله "نقش رهبری در اتحاد امت واحده اسلامی" نیز شده است.
 
استان گلستان به مرکزیت گرگان حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت در سطح ۱۴ شهرستان مرکب از اقوام، مذاهب و نژادهای مختلف دارد و از این حیث متنوع ترین و متکثرترین ترکیب جمعیتی ایران را داراست.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: پیوندهای قومی، بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی‌ است.

فرهاد فرامرزیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، بیان کرد: این جشنواره امسال توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری استانداری لرستان، دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: وحدت اقوام برای ایران امنیت به ارمغان آورده و این موضوع توسط دشمنان این مرز و بوم شناسایی شده و برای ضربه زدن به وحدت و امنیت ملی، مسأله اقوام را نشانه گرفته‌اند و گاهی با تحریکات و تقابل قومی موجب برهم زدن هم‌گرایی و وحدت اقوام ایرانی شده‌اند.

فرامرزیان اظهار کرد: ایران یک جامعه چند قومی است و با وجود اینکه اقوام ایرانی سرگذشت‌ها و ویژگی‌های گوناگونی دارند، اما هویت ایرانی آنها همواره بر پایه مشترکات قومی استوار بوده است.

او گفت: در نگاه اول، لازمه چنین اشتراکی این است که عصبیت‌های قومی و تمایلات مشابه آن مهار شود و تعلق به اجتماع قومی در سایه تعلق و وابستگی به اجتماع ملی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوندهای قومی، بخش مهمی از شناسنامه اقوام ایرانی است، بیان کرد: ملت ایران با وجود تنوع قومی که در تمام بخش‌های شمالی، جنوبی، شرقی، غربی و مرکزی این سرزمین پهناور گسترده شده‌اند، کمترین فاصله اجتماعی را دارند و به بالاترین سطح آگاهی سیاسی، اجتماعی و هم‌افزایی رسیده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اهداف برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، گفت: ارتقای سطح آگاهی دانشجویان، دانشگاهیان، جامعه هنرمندان، ترویج و نشر نمادهای وحدت‌بخش شامل پرچم ملی، سرود ملی، خط و زبان مشترک و توجه به عناصر هویت‌ساز مثل اماکن جغرافیایی مانند خلیج فارس، دریای خزر، کوه دماوند، دریاچه ارومیه، ترویج مفهوم حاکمیت ملی و سرزمینی با پذیرش اصل تنوع و احترام به اقوام ایرانی، آگاهی بخشیدن، شناسایی و کنترل توطئه‌ها و تهدیدها، فراهم آوردن بستری مناسب برای رشد و شکوفایی آفرینش‌های فرهنگی و هنری جوانان، فراهم کردن فضای علمی و گفتمانی درباره خاستگاه تمدنی و ارتقای سطح علمی و آگاهی‌های تاریخی درباره خاستگاه تمدنی، از جمله اهداف این جشنواره است.

فرامرزیان با بیان اینکه همگرایی اقوام ایرانی می‌تواند در کشور مزیت‌های قابل توجهی داشته باشد، افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی که مخاطب آنها جوانان دانشجوی اهل فرهنگ، هنر، تحقیق و مطالعه‌اند، می‌تواند زمینه‌ساز ترویج اشتراک‌های قومی و ملی شود و تاثیر بسزایی در فرهنگ دانشگاه‌های کشور وبه تبع آن، در جامعه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • جوان ۲۹ ساله بر اثر سقوط از آبشار لوه گلستان جان باخت
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه عربی
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • روایت تازه از شکسته شدن سد در کنیا