Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست بازخوانی انتقادی روایت‌های رسانه ای- سیاسی و بررسی ابعاد داخلی و بین المللی فاجعه منا عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست بازخوانی انتقادی روایت‌های رسانه ای- سیاسی و بررسی ابعاد داخلی و بین المللی فاجعه منا  عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد. در این نشست تعدادی از هنرمندان و کارشناسان سیاسی حضور داشتند که به بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود در عرصه تولید محتوا با موضوع حادثه منا پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود رضا حسینی برادر شهید حمیدرضا حسینی در این نشست گفت: خیلی ساده اندیشی است که فکر کنیم که حادثه منا فقط یک اتفاق بوده است، مقام معظم رهبری در همان روز‌های ابتدایی حادثه منا که عربستان از هر کمکی به حجاج سرباز می‌زدند، فرمودند که باید یک کمیته حقیقت یاب برای بررسی ابعاد این حادثه تشکیل شود که حتی عربستان سعودی هم از انجام چنین اقدامی عقب کشید.

حسینی ادامه داد: به خاطر دارم در همان روز‌هایی که ما به عنوان نماینده شهدای منا برای بررسی روند حقوقی حادثه دیدگان به مجلس می‌رفتیم، مقامات وزارت امور خارجه می‌گفتند ما نمی‌توانیم از عربستان سعودی شکایت کنیم، زیرا این کشور جزء کنوانسیون بین الملی نبوده بنابراین پاسخگو نیست.

همچنین ژیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در مورد اقدامات جنبش دانشجویی کشور برای زنده نگه داشتن یاد شهدای حادثه منا گفت: پیگیری‌های زیادی در همان ابتدای حادثه منا توسط جنبش‌های دانشجویی شکل گرفت. بعد از بیانات رهبر انقلاب این حرکت با سرعت بیشتری انجام شد و به دنبال آن بودیم که روایت‌های گوناگونی را از این حادثه مطرح کنیم.

وی ادامه داد: در مورد حادثه منا در ابعاد مختلف سیاسی، بین المللی، رسانه‌ای کوتاهی شکل گرفت و ما نتوانستیم خواسته هایمان را مطالبه کنیم. نهاد‌های بین المللی، مجلس شورای اسلامی و نهاد مربوطه قوه قضائیه باید به این مسئله مهم ورود کنند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: فاجعه منا حادثه منا منا بین المللی حادثه منا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن

نمایندگان جنبش‌های حماس و فتح با برگزاری نشستی در پکن به مساله حل و فصل اختلافات و مغایرت‌ها با یکدیگر پرداختند.

به گزارش ایسنا، منابع مطلع در این باره به شبکه الجزیره اعلام کردند در نشست دو روز گذشته جنبش حماس و فتح که به میزبانی پکن، پایتخت چین برگزار شد، بر ضرورت وحدت و پایان دادن به اختلافات تاکید شد.

این منابع افزودند اعضای ۲ جنبش تاکید کردند که این دیدار در چارچوب سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و با پیوستن تمامی احزاب و گروه‌های فلسطینی به آن خواهد بود و در نشست بعدی که قرار است اواسط ژوئن در پکن برگزار شود، پرونده‌های مختلف را بررسی خواهند کرد.

طبق این گزارش، از جمله این پرونده‌ها، تمرکز بر نقش چین در تقویت وحدت فلسطین، تلاش برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی است. این دو جنبش همچنین درباره ضرورت تشکیل یک دولت موقت، غیرجناحی و ملی در برهه فعلی رایزنی خواهند کرد. یکی از وظایف اولیه این دولت متحد کردن نهادهای فلسطینی و آماده‌سازی برای برگزاری انتخابات سراسری خواهد بود.

حاضران در نشست پکن بر وحدت موضع فلسطین در قبال جنگ علیه نوار غزه، اهمیت توقف جنگ نسل‌کشی، خروج کامل ارتش رژیم اشغالگر از این باریکه و هماهنگی تلاش‌های ملی مشترک برای کمک‌های فوری امدادرسانی به نوار غزه تاکید کردند. همچنین از جمله پرونده‌های مهم در دستور کار این نشست، بررسی هماهنگی مواضع و تلاش در کرانه باختری و قدس برای مقابله با حملات شهرک‌نشینان تندرو صهیونیست به روستاها و شهرک‌ها و حمله به مسجد الاقصی بود.

حماس و فتح همچنین بر اولویت موضوع اسرا و ضرورت حفاظت از حقوق و حمایت از آنها در این مرحله تاکید کردند.

در سطح داخلی نیز نمایندگان ۲ جنبش علاوه بر توقف تبادلات رسانه‌ای، ضرورت احیای کمیته‌های مشترک و رسیدگی به مشکلات پیش روی آنها را بررسی کردند. حماس و فتح همچنین بر سر ادامه گفت‌وگو و تلاش برای دستیابی به وحدت فلسطین در سریع‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

رویترز پیشتر به نقل از مقامات حماس و فتح اعلام کرد چین میزبان مذاکرات برای گفت‌وگو درباره تلاش‌های آشتی داخلی خواهد بود. این خبرگزاری گزارش داد ریاست هیئت حماس را «موسی ابومرزوق» از اعضای دفتر سیاسی این جنبش و هیئت فتح را «عزام الاحمد» بر عهده دارد.

در همین حال وزارت خارجه چین اعلام کرد، فتح و حماس اراده سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق گفت‌وگو ابراز کرده‌اند.

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در یک نشست مطبوعاتی گفت نمایندگان فتح و حماس اخیرا برای گفت‌وگو در مورد ترویج آشتی فلسطین به پکن آمده‌اند. به گفته پکن که میزبان مذاکرات وحدت فلسطین است، طرفین برای ادامه گفت‌وگوها موافقت کردند و بر سر ایده‌هایی برای ادامه گفت‌وگو به توافق‌هایی دست یافتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همدلی و همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می شود
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد