Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر نماینده سابق مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی جمعه 16 اسفندماه مهمان برنامه" دستخط " می شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، حجت الاسلام قاضی عسکر با حضور در استودیوی برنامه "دستخط"  پیرامون موضوعاتی  همچون بررسی کامل زوایای مختلف حادثه ی منا، آخرین وضعیت تشرف حجاج ایرانی به سفر حج، بازخوانی حادثه‌ی حج خونین سال ۶۶ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... به گفتگو می نشیند.  

گفتگو ی محمد حسین رنجبران با حجت الاسلام قاضی عسکر  ساعت16:20 از شبکه پنج سیما پخش می شود. 

برنامه " دستخط " که به گفتگو های صریح با نخبگان سیاسی ،فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی می پردازد، با دکوری که المانی از یک کتاب است ، بر روی آنتن می رود .

" دستخط " به تهیه کنندگی مریم حداد ، اجرا، سردبیری و نویسندگی " محمد حسین رنجبران ، تدوین و کارگردانی هنری حمید رضا خوشبازان، مدیریت تولید: محمد رضا قنادان زاده و دستیاری عبدالرضا منزوی هر هفته جمعه ها ساعت16:20 از شبکه پنج سیما پخش می شود .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دستخط حادثه منا حجت الاسلام قاضی عسکر حجت الاسلام قاضی عسکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر به «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • آغاز «ماه پنهان» با لیندا کیانی و آرمین رحیمیان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی 
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در حسینیه اعظم زنجان